Ons verhaal

Ons verhaal begint ruim 20 jaar geleden in Zeist. Als jochies van 14 kwamen we bij elkaar in de klas. We hielden allebei van skaten en dat smeedde meteen een band en een vriendschap voor het leven. Na de middelbare school vertrok Jochem naar Amsterdam voor de Filmacademie en koos Edwin voor een carrière in de corporate wereld die hem als expat over de hele wereld bracht. Na een aantal jaren werken in de filmindustrie startte Jochem een houtwerkplaats, De Machinekamer, in Utrecht.  In 2017 kwamen we weer met elkaar in contact en besloten om samen te werken. Jochem als het creatieve brein en Edwin aan de commerciële kant.

 

Bovenkamer Utrecht Edwin en Jochem

Ruim twee jaar geleden startte we onze makerspace in het Werkspoorkwartier, waar we zelfstandig een werkplaats bouwden. Een enorme uitdaging, maar we zijn heel trots op het resultaat. De Bovenkamer is nu een plek waar we onze gezamenlijke passie voor houtbewerking overbrengen op zowel hobbyisten als ondernemers. Je kan bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met hout, van productie en  prototyping tot cursussen en teambuilding-activiteiten.

Ons hele verhaal is HIER te beluisteren als podcast op Spotify. Verder kan je onze ontwikkelingen blijven volgen via LinkedIn en Instagram.

Bovenkamer Utrecht Houtwerkplaats erkplaats Haventuin zelfbouw circulair bouwen
Bovenkamer Utrecht Houtwerkplaats erkplaats Haventuin zelfbouw circulair bouwen
Philip Lindeman Bovenjamer Utrecht Icon
back to top